Artikelen over: Praktijksoftware

Facturen doorsturen naar ExactOnline

Via de financiële instellingen kun je in het tabblad 'Boekhoudpakket' deze functionaliteit activeren. Je selecteert daar de methode 'Verzenden naar inbox ExactOnline' en vult het e-mailadres in wat je vanuit ExactOnline toegewezen hebt gekregen.

Bijvoorbeeld: 89yz@verkoop.exactonline.nl

Hieronder staat uitgelegd hoe je deze functionaliteit activeert in ExactOnline.

Ga naar Gebruikersnaam > Mijn Exact Online > Mijn relatiegegevens en klik in de sectie Mijn digitale brievenbussen op de hyperlink Toevoegen.
Voer een e-mailadres in voor de digitale brievenbus.
Voer een omschrijving in. Dit veld is niet verplicht, maar het kan helpen om meerdere brievenbussen uit elkaar te houden.
Koppel de digitale brievenbus aan uw administratie in Exact Online.
Klik op Bewaren.

U kunt een e-mailadres aan de digitale brievenbus toevoegen. Zo kunt u een documenten direct per e-mail naar Exact Online verzenden.

Ga naar _Bedrijfsnaam_ > Stamgegevens > Digitale brievenbus > Genereren: Digitale brievenbussen.
Klik op het e-mailadres van de brievenbus waar u een e-mailadres aan toe wilt voegen.
Klik in de sectie Gekoppelde emailadressen op de hyperlink van ieder documenttype om de gegenereerde e-mail van Exact Online te bekijken en afzenders toe te voegen die e-mails naar uw digitale brievenbus mogen verzenden.
Voer de e-mailadressen van de Toegestane afzenders in. Dit zijn de adressen die e-mails naar Exact Online mogen verzenden. Dit kunnen bijvoorbeeld e-mailadressen van uw collega zijn of een e-mail via een printer of scanner. Het standaardadres voor de administratie wordt automatisch toegevoegd.
Klik op Bewaren.

Zorg er voor dat in ieder geval facturen@zorglink.nl bij de toegestane afzenders staat.

In dit artikel staat uitgelegd hoe je een nieuwe brievenbus kunt aanmaken:

https://support.exactonline.com/community/s/knowledge-base#All-All-HNO-Content-resources-eol-files-hlp-crmmailboxmnt

In dit artikel van Exact Online staat meer uitgelegd over brievenbussen:

https://support.exactonline.com/community/s/knowledge-base#All-All-HNO-Content-resources-eol-files-hlp-crmgenmailboxes

Bijgewerkt op: 18/11/2023