Artikelen over: Praktijksoftware

Inloggen in Zorglink

Elke praktijk heeft bij het aanmaken van het systeem een eigen unieke URL toegestuurd gekregen. Deze url heb je bij activatie per e-mail ontvangen. Weet je niet meer op welke url je kunt inloggen, neem dan contact op via support@praktijkonline.com.

Wachtwoord vergeten

Ga naar 'Wachtwoord vergeten'.
Vul je e-mailadres in.
Klik op 'Nu opvragen'.
Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail met nieuwe inloggegevens.

Indien je gebruik maakt van 2-staps-verificatie heb je bij inloggen ook nog een uniek gegenereerde code nodig die je ontvangt per sms, of via een app kunt inzien.

Bijgewerkt op: 21/12/2023